学校法人水野学園

Sushi & Washoku

Man & Object

東京は世界のグルメの中心都市と位置付けられ、今や日本食は世界中の人々を魅了しています。 それ故、日本食レストランは海外の市場に進出し、同時に本格的な鮨や和食の技術を持った職人の需要が現在高まっています。 素材の特徴を生かすために細心の注意で下ごしらえするところから始まり、四季や自然の恵みで美しく飾りつけ、思いやりを込め料理を提供することができる。 そういった本物の「おもてなし」ができる調理人が国内外で今求められているのです。

Tokyo was named the gourmet capital of the world and Japanese food is attracting worldwide attention. Because Japanese restaurants are expanding into overseas markets, chefs skilled in authentic Washoku and Sushi are currently in demand. Cooking techniques, which start from careful preparation to making the most of the characteristics of the ingredients, beautifully displaying the culinary blessings from nature and from the four seasons, and meticulous service; chefs with such authentic Omotenashi (Japanese hospitality) skills, are in need in and outside of Japan.