学校法人水野学園

水野学園について

About us

Mizuno Gakuen Ed., Ltd.

Mizuno Gakuen Ed.Ltd is Japanese government approved corporation, which educational goal is based upon “the hands on workmanship” and “the heartfelt craftsmanship”.

*By practical and functional education, we convey the pleasure and the depth of “The Making Things”.
*By learning the traditional skills and technique, we educate those who can create “The New Things”.
*By understanding the variety of our society, we educate those who have far-sighted visions.

We have produced over 8,000 graduates based on these educational ideals since 1966 when we opened our college. We have been walking as the educational institution to raise young creators with passion who can put creative and unique manufacturing into practice based on their real techniques.